Restaurant Scores op website weergeven

RestOcheck -

Restaurant Scores weergeven

Geeft het aantal feedbacks en de gemiddelde score van alle feedbacks voor de 3 verschillende categorieën (keuken, bediening, en prijs/kwaliteit), en de gemiddelde totaal score. Een voorbeeld score is 8.5 (uit 10). Alleen met een geldige API token van het Restaurant kunt u toegang krijgen tot deze data. (De API token kan alleen de Restaurant Manager opzoeken via het dashboard, voor meer info klik hier)

URL
https://api.restocheck.com/v1/restaurant/scores?token=:token
Method
GET
URL Params
Required: token=[string]

Data Params
None
Success Response
Code: 200
Content:
"numberOfFeedbacks":"8",
"averageFoodScore":"8.3",
"averageServiceScore":"8.5",
"averageValueScore":"8.8",
"averageScore":"8.5",
Error Response

Code: 401
Content:
"message": "Invalid Token",