Wat te doen als een iPad kapot is?

RestOcheck -

1 Controleer of de iPad binnenshuis gerepareerd kan worden

1.1 iPad opladen

• Probeer de iPad op te laden met verschillende opladers, en meerdere stopcontacten
  • Laat de iPad aan de stroom gedurende de nacht
  • ALS de iPad nog steeds niet reageert, ga naar Stap 1.2

1.2 Hard reset

• Houdt de "Aan/Uit" knop rechtsboven op uw iPad tegelijkertijd met de ronde "Home" knop onderaan de iPad ongeveer 10 seconden ingedrukt

Na 10 seconden zou het Apple logo op het scherm moeten verschijnen

Zo ja, dan zou de iPad na het resetten weer functioneel moeten zijn

Zo niet, ga dan door naar Stap 2

2 Bel de klantendienst van Apple

2.1 Bereidt relevante details voor

Serie nummer

Een 12 karakter serie van letters en nummers, gegraveerd in kleine letters op de achterkant van het apparaat

2.2 Contacteer Apple

2.2.1 België

Voor Vlaams, dit nummer is 0800 80 407

Voor Frans, dit nummer is 0800 80 404

2.2.2 Nederland

Dit nummer is 0800 0201581

2.2.3 Het gesprek

De klantenservice van Apple zal u vragen om de volgende details:

1. Serie nummer (staat gegraveerd in de achterkant van de iPad)
  2. Omschrijving van het probleem
  3. Of u het probleem binnenshuis heeft proberen op te lossen (het opladen en de hard reset)
  4. Waar en wanneer wilt u de beschadigde iPad laten ophalen door UPS (of een andere lokale dienst)

3 Verzending instructies

Belangrijk:

Het reparatie proces zal ALLE data van uw iPad verwijderen. Indien u persoonlijke informatie op uw iPad heeft staan (zoals foto's, aantekeningen, ...) raden wij u aan om een back-up van uw uw data te maken (als dat nog steeds mogelijk is)

3.1 Een back-up van uw data maken

Gebruik iCloud of iTunes om een back-up van uw belangrijke informatie te maken.

Voor verdere details, bezoek: http://support.apple.com/kb/HT1766?viewlocale=nl_NL

Belangrijk:

Stuur geen accessoires met uw iPad mee, aangezien u die niet weer terug krijgt

3.2 Inpakken voor vervoer

Een UPS vertegenwoordiger (of de andere dienst die u afgesproken had) komt bij de afgesproken plaats en tijd

Hij/zij zal een speciale doos voorzien die gebruikt wordt voor het vervoer

In het geval van UPS bevat deze doos een speciale schuim tas, samen een een "UPS Express Pak" en een Service Gids. Verder zal er ook een doorzichtig zakje aan de doos bevestigd zijn.

Dit zakje bevat een UPS retour label en een pak lijst

• Plaats het retour label op de buitenkant van de UPS Express Pak tas
  • Plaats de doos in de UPS Express Pak tas en sluit deze
  • Vraag de UPS vertegenwoordiger om het retour label verder in te vullen

3.3 Volg uw reparatie

U kunt uw reparatie volgen via: https://selfsolve.apple.com/repairstatus/main.do

Uw reparatie ID kunt u vinden in uw 'RestOcheck' email inbox

4 Ontvang gerepareerde iPad

4.1 Herstel uw gerepareerde iPad (indien toepasselijk)

Voor gedetailleerde instructies over hoe u uw iPad moet herstellen, ga weer naar:

http://support.apple.com/kb/HT1766?viewlocale=nl_NL&locale=nl_NL

4.3 Bereidt iPad voor op RestOcheck gebruik

Volg de handleiding iPad Configuratie