GEPASSIONEERDE Frontend Developer

RestOcheck -

Functieomschrijving

Wij zijn momenteel op zoek naar een gepassioneerde web developer voor ons kantoor in Leuven (300 meter van het treinstation).

Je zult deel uit maken van een spannende internet start-up die werkt met de nieuwste open source technologieën. Leef jij bij de regels van KISS en ben je gepassioneerd in frontend code? Houdt je van het gebruiken van de nieuwste technologieën en ben je verslaafd aan zelfontwikkeling? Dan pas je er perfect tussen!

Je krijgt:

*Tech speeltjes

*Training op het werk

*Een rustig, cool kantoor

*Flexibele werktijden

*Een kans om de nieuwste web development tools te leren/gebruiken

*Plezier op het werk!

Vereiste vaardigheden

* Javascript, Jquery, Angular JS

* HTML/CSS/SASS

* Ervaring met web Frameworks (MVC / OOP / TDD)

* Version Control (wij gebruiken GIT)

* Responsive Design (web/e-mail)

* Autodidact en kwaliteits georienteerd!

* In de hoek kunnen staan na het inleveren van slordige code..

Bonus

* Mac OSX / Linux command line

Bedrijfsprofiel

RestOcheck nv is een bedrijf dat revolutionaire software ontwikkeld voor de Restaurant industrie. Wij zijn de eerste die een gebruiksvriendelijk platform ontwikkelen waar Restaurants feedback van hun gasten kunnen verzamelen terwijl zij nog aan hun tafel zitten.

Stack Overflow Bedrijfspagina

Denk jij over de vereiste kwaliteiten en mindset te beschikken om ons bedrijf te versterken? Stuur ons je cv, sollicitatiebrief, en een stukje van je eigen code naar jobs@restocheck.com. Als we je aanmelding leuk vinden nodigen we je uit voor een gesprek.