Ik ontvang geen feedback, hoe kan dat?

RestOcheck -

Indien u feedback verzamelt, en ze niet verschijnen in uw dashboard, zult u een cijfer zien in de linker bovenhoek van het scherm. In het voorbeeld hieronder zijn er 4 feedbacks geblokkeerd op de Tablet app die nog niet naar onze servers zijn gestuurd.

Dit kan 2 oorzaken hebben

1) U bent niet ingelogd

• Klik op "LOGIN" in de rechter onderhoek
  • Log in met uw RestOcheck gebruikersnaam en wachtwoord
  • Veeg de app open en ga terug

Indien u het cijfer ziet verdwijnen of verlagen zijn de geblokkeerde feedbacks doorgestuurd

2) U hebt geen verbinding met het internet

• Verlaat de RestOcheck app
  • Maak verbinding met het internet
  • Open de  RestOcheck app weer
  • Veeg de app open en ga terug

Indien u het cijfer ziet verdwijnen of verlagen zijn de geblokkeerde feedbacks doorgestuurd

Als u uw feedback heeft doorgestuurd zult u het morgen in uw dashboard zien verschijnen