Hoe een link naar uw dashboard te krijgen op het begin scherm van uw iPad (of iPhone)

RestOcheck -

• Open Safari

• Typ dashboard.restocheck.com in uw adres balk
  • Vul uw RestOcheck Gebruikersnaam en Wachtwoord in
  • Selecteer "ONTHOUD MIJ VOOR DE VOLGENDE KEER"
  • Log in

• Klik op het icoontje links van de adres balk

• Klik op het + icoontje waar in dit voorbeeld Add to Home Screen staat
  • Verwijder de tekst RestOcheck en typ in plaats daarvan Dashboard
  • Klik op Toevoegen

Er zou nu een icoontje op uw begin scherm moeten staan die u direct naar uw dashboard linkt

Zo lang u zich niet uit logt zou dit icoontje u steeds direct naar uw dashboard moeten blijven linken