Hoe uw abonnement wijzigen

RestOcheck -

BELANGRIJKE INFORMATIE OMTRENT FACTURATIE

RestOcheck gebruikt "maandelijkse facturatie met dagelijkse precisie". Dit betekent dat, als u bvb uw abonnement verandert van PRO naar BASIS op 10 jan, u op het einde van januari een factuur krijgt waar 10 dagen PRO abonnement en 21 dagen BASIS abonnement aangerekend worden.

U kan uw abonnement slechts 1 keer elke 24 u veranderen

Als u uw abonnement wil stopzetten, verander het dan naar GRATIS

Om uw abonnement te wijzigen

• Log in in uw dashboard
  • Click op uw e-mailadres rechts bovenaan en ga naar Instellingen/Facturatie
  • Selecteer het abonnement dat u wil uit het Drop Down menu
  • Klik op Opslaan

U kan in deze pagina ook uw facturatie gegevens wijzigen