Speciaal Geval: Hoe kan ik tafels verdubbelen tijdens een shift?

RestOcheck -

Sommige Restaurants verdubbelen systematisch hun tafels tijdens een shift.

U heeft bijvoorbeeld 80 plaatsen en uw avond shift bestaat uit een vroege en een late shift. Laten we zeggen dat uw vroege shift om 18u begint en uw late shift om 20u. Wanneer een Gast belt om een reservering te maken om 19u zal u hem/haar waarschijnlijk proberen te sturen om eerder of later te komen. Hoe kunt u uw Gasten op deze manier sturen via ons online reservatie platform?

Dit is wat wij voorstellen wat u kunt doen:

• Ga naar Reservatie instellingen
  • Ga naar Capaciteit
  • Zorg ervoor dat uw Dinner Maximum is ingesteld op "Aangepast"
  • Zet uw dinner maxima op 160 (=2*80)

Verander uw tijdsbestekken zoals op het screenshot en klik op "Bevestig Wijzigingen"

De reden waarom:

Wanneer een Gast een online reservatie wil plaatsen kan hij de opties 19u en 19u30 niet selecteren, en wordt dus automatisch gestuurd naar een vroeger of later tijdstip. Uit ervaring weten wij dat het makkelijker is om een Gast online naar een specifiek tijdstip te delegeren dan via de telefoon.

Als u de verwachtingen van Gasten wilt controleren kunt u een tekst in het eerste scherm van het formulier typen. Een voorbeeld kan zijn: "Voor reservaties om 18u en 18u30, wees er op voorbereid dat we de tafel hergebruiken om 20u". Om een aangepast bericht toe te voegen

• Ga naar Reservatie Instellingen
  • Ga naar het tabblad "Opmerkingen bij reservatie"
  • Voeg uw tekst toe in het vak onder "First Step"