Er is een unlock pincode op mijn iPad en ik weet niet wat het is

RestOcheck -

Dit is wat u moet doen:

Eerst moet u uw iPad herstellen. Volg de volgende instructies.

-> Zet uw iPad uit (houd de Aan/Uit knop ingedrukt)

-> Druk en houd de Home knop op de iPad ingedrukt

-> Terwijl u de Home knop ingedrukt houdt, verbind de iPad met een computer die iTunes geïnstalleerd heeft (gebruik dezelfde USB kabel waar u de iPad mee oplaadt). Als uw apparaat niet automatisch aan gaat, zet hem dan manueel aan. Laat de Home knop echter niet los.

-> Blijf de Home knop vasthouden tot u het Verbinden met iTunes scherm ziet.

-> Indien iTunes niet automatisch opent, open het dan zelf. iTunes zal u erop attenderen dat het een apparaat in de herstel modus heeft gedetecteerd.

-> Klik op OK en herstel het apparaat.

Indien uw apparaat niet in de herstel modus gaat, probeer stappen 1-4 opnieuw.

Als u geen backup heeft zult u uw iPad vanaf de fabrieksinstellingen moeten configureren. Voor hulp hierbij zie handleiding in bijlage