Overzicht van Verschillende Gebruikersnamen en Wachtwoorden

RestOcheck -

RestOcheck ID: Het voornaamste e-mail adres dat is gelinkt aan de account. Dit is het e-mail adres dat wordt ingevoerd wanneer de account aangemaakt wordt.

RestOcheck Wachtwoord: Een 8-cijferig wachtwoord dat wordt gecreëerd bij het aanmaken van de account.

Toegang tot het dashboard (dashboard.restocheck.com)

Standaard worden het RestOcheck ID en wachtwoord gebruikt voor toegang tot het dashboard.

Pro accounts kunnen meerdere gebruikers hebben. In dit geval wordt het RestOcheck ID beschouwd als de hoofd administratieve gebruiker, en andere gebruikers ontvangen een aparte gebruikersnaam en wachtwoord.

Inloggen met Tablet (voor de feedback app)

Standaard worden het RestOcheck ID en wachtwoord gebruikt voor het inloggen in de feedback app. U kunt het Tablet wachtwoorden veranderen in uw dashboard. Zie ander artikel.

Apple ID en wachtwoord

Uw Apple ID wordt gebruikt voor de functie "zoek mijn iPhone". Het is de sleutel tot uw iPad, dus bescherm deze goed!

Restaurants met een gratis installatie krijgen een @restocheck.com Apple ID.

Restaurants met een installatie op maat kunnen hun eigen e-mail adres gebruiken als Apple ID.