Verwelkom uw gasten met de NU pagina

RestOcheck -

De NU pagina is ontwikkeld om inkomende gasten te verwelkomen.

RestOcheck heeft een simpele procedure ontwikkeld die Restaurants in staat stelt om de tafel capaciteit altijd up-to date te houden. Dit wordt steeds belangrijker voor Restaurants zodat ze last minute online reserveringen kunnen ontvangen en geld besparen op handling kosten.

Om deze reden is het handig om deze pagina te openen op een Tablet voor extra mobiliteit.

PROCEDURE

Voor elke gast die arriveert, doe het volgende:

- Ververs de NU pagina

- Vraag de gast of hij een reservering heeft

Indien de gast een reservering heeft en al een tafel heeft toegewezen

- Klik op de check box rechts (de lijn wordt zo groen)

- Begeleid de gast naar zijn tafel

Indien de gast een reservering heeft maar nog geen tafel toegewezen heeft gekregen (dit gebeurd vaak met last minute online reserveringen)

- Klik op het + Teken

- Klik op 1 of meerdere tafels en sla de wijzingen op

- Klik op de check box rechts

- Begeleid de gast naar zijn tafel

Indien de gast geen reservering heeft

- Klik op "Walk In"

- Voeg het aantal personen toe en wijs 1 of meerdere tafels aan

- Klik op "Voeg nieuwe Reservatie toe"

- Begeleid de gast naar zijn tafel