Het toewijzen van tafels en beheren van shift capaciteit in Dagplanning

RestOcheck -

Tafel toewijzen aan reserveringen

Wij adviseren om tafels vlak voor het begin van de shift toe te wijzen aan specifieke reserveringen (grote groepen wellicht uitgezonderd). De reden hiervoor is dat wanneer u meteen een tafel toewijst als een reservering binnenkomt, er een grote kans bestaat dat u uw plan alsnog moet wijzigen aan het eind.

Om een tafel aan te wijzen

- Klik op het plus teken naast een reservering

- Klik op 1 of meerdere tafels

- Klik op "Sla Wijzigingen Op"

Wij adviseren verder om de reserveringen te sorteren op het moment van aanmaken, zodat u speciale tafel verzoeken kunt beantwoorden volgens het wie het eerst komt wie het eerst maalt principe. Indien u de reserveringen wilt sorteren op de aankomst tijd, klik op "Gesorteerd op Tijdstip van Reservatie"

Veranderen van Shift Capaciteit

Vanaf het dagplanning overzicht kunt u ook uw shift capaciteit wijzigen.

- In dit voorbeeld, verander de "30" in een andere waarde, en klik op "Vernieuw"