Het in het oog houden van binnenkomende reservaties

RestOcheck -

Het Binnenkomende Reservaties overzicht wordt niet standaard weergegeven. Dit moet u activeren in uw reservatie instellingen.

Het doel van hiervan is om een overzicht te krijgen van alle nieuwe reserveringen die binnenkomen (zoals een mailbox).

Het grote voordeel hiervan is dat u de kans krijgt om fouten te herstellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een gast van te voren waarschuwen als u weet dat u niet aan specifieke wensen kunt voldoen.

Om dit te doen,

- Klik op de balk van de reservering

- Klik op "Contacteer"

- Kies "Per Email" of "Via de Telefoon" (TIP: maak een standaard email voor dit doel in uw communicatie instellingen)

Alle reserveringen die geen specifieke acties vereisen kunt u verder goedkeuren door op het icoontje met de duim omhoog te klikken