Wat te doen met speciale dagen (bijv. Valentijn)

RestOcheck -

Wat als u enkel 1 specifiek menu serveert tijden een shift?

Laten we zeggen dat u met Valentijn alleen een romantisch 4 gangen diner aanbiedt aan al uw gasten.

Hier is wat u moet doen

-> Ga naar Instellingen, en dan Reservatie en Promoties

-> Klik op Voeg Promotie Toe

-> Naam: typ hier een beschrijvende naam voor uw promotie, bijv. "Valentijn Special"

-> Wanneer: bijv. "Enkel op 14 februari, dinner"

-> Omschrijving: bijv. "4 gangen dinner inclusief wijn, 60€ pp all-in"

-> Klik op Opslaan

Nu de promotie is toegevoegd, wilt u ervoor zorgen dat reguliere gasten deze speciale dag niet selecteren wanneer ze een reservering plaatsen. Hierom adviseren we u het volgende te doen:

-> Ga naar de Opmerking bij reservatie sectie van de instellingen

-> Vermeld de promotie in de eerste stap bij de opmerkingen, bijv. "BELANGRIJK: op 14 februari serveren wij enkel de Valentijn Special:

TIP:

Indien een gast een reservering plaatst op de speciale avond zonder de promotie te selecteren, kunt u snel antwoorden met een standaard email bericht.

-> Ga naar Instellingen en Conversatie

-> Klik op Voeg een Sjabloon toe

-> Typ een email, bijv. "Beste Klant, bedankt voor uw reservering. Ter herinnering, op 14 feb serveren wij enkel ons exclusieve Valantijn Special menu. [Menu Details]. Wij hopen dat u een geweldige avond zal hebben! Met vriendelijke groeten, .. "

-> Bekijk uw Binnenkomende Reservaties in uw Dashboard. Als u een reservering ziet voor de 14e die de Valantijn promotie niet heeft geselecteerd kunt u reageren met uw nieuw gecreëerde email sjabloon.

TIP:

Adverteer uw promotie met een email campagne en voorzie deze met een link naar uw reservering platform