Wat als ik mijn openingstijden wil veranderen voor een specifieke shift?

RestOcheck -

Situatie 1: U opent later of sluit eerder dan normaal

-> In uw Dashboard, ga naar de Weekplaning van uw reserveringen

-> Navigeer naar de correcte week met uw data navigator rechts

-> Klik op het pijltje naar beneden bij de shift die u wilt wijzigen

-> Verander de capaciteit van de correcte tijdsloten naar 0, en klik op Bevestig Wijzigingen

Situatie 2: U gaat eerder open of sluit later dan normaal

Dit vereist iets meer werk. In het Weekplanning overzicht ziet u slechts de tijdsloten van uw eerder aangegeven openingsuren. Indien u extra capaciteit wilt toevoegen voor of na dat u normaal gesproken open bent, zult u eerst uw openingstijden moeten verlengen.

-> Ga naar uw Reservatie Instellingen, en de sectie Openingsuren

-> Verleng de openingsuren van de juiste shift en klik op Sla Wijzigingen Op

-> Ga naar de sectie Capaciteit

-> Zorg ervoor dat uw standaard capaciteit voor de tijdsloten die u heeft toegevoegd op 0 staat (dit is de regel, u zal de uitzondering toevoegen in de Weekplanning)

-> Ga naar het Reservatie Dashboard en dan de Weekplanning

-> Verander de capaciteit van 0 naar de gewenste capaciteit zoals vermeld staat bij situatie 1