Foto's toevoegen aan de listing website

RestOcheck -

In deze handleiding tonen we hoe u eenvoudig afbeeldingen kan toevoegen van uw restaurant.

BELANGRIJK: we aanvaarden enkel interieur afbeeldingen van hoge kwaliteit.

• Log in in uw dashboard
  • Ga naar Instellingen/Marketing

• Onderaan bij afbeeldingen, klik op Beheren
  • Klik op Choose File

• Selecteer en open de afbeelding

• Klik op Uploaden

• Verplaats het blauwe kader naar de gewenste positie (TIP: ga altijd voor een zo breed mogelijke foto!)
  • Klik op Opslaan
  • Herhaal deze procedure voor de andere afbeeldingen. U kan tot 5 afbeeldingen toevoegen
  • Tenslotte kiest u nog welke afbeelding u als hoofdafbeelding wenst in te stellen

Onze kwaliteit afdeling bekijkt nu de afbeeldingen en als ze aan de voorwaarden voldoen worden ze aan de listing website toegevoegd.