Table Booker Reservatieformulier toevoegen aan RestOcheck.com

RestOcheck -

• Log in in Tablemanager
  • Klik rechts bovenaan op het tandwiel icoon en ga naar Instellingen
  • Klik op Reservaties in het menu en ga naar Reservatiebronnen

• Onder Reserveren via uw website, klik op de link Meer informatie voor webmasters

Rechts ziet u een blok code staan

<iframe src="//embed.tablebooker.be/########/nl/light" style="width: 100%; min-width:120px; height: 440px; border: 0;" allowtransparency="true"></iframe>

in de plaats van ######## ziet u een getal van 8 cijfers dat bij uw restaurant hoort

• Copieer enkel het gedeelte dat in het vet staat (vanaf de e van embed tot en met de t van light)
  • Ga naar uw RestOcheck Dashboard, en ga naar de Marketing Instellingen

• Plak de code onderaan bij Externe reservatie formulier adres
  • Voeg er vooraan https:// aan toe

Het resultaat ziet er zo uit

• Klik op Opslaan