Voorbereiding Reservatie platform: Laptop of Tablet

RestOcheck -

Voor een goede werking van een online reservatie platform is het belangrijk dat u tijdens het onthaal uw online agenda kan raadplegen. (zie vorig artikel over onthaal procedure)

Eender welk toestel dat op het internet kan komt hiervoor in aanmerking: Vaste computer, laptop, tablet pc

Als u een nieuw toestel moet aankopen, zijn er een aantal opties

Een Tablet PC

• Wat veel gebruikt wordt is een Apple iPad en een voetje (van het merk Meliconi). Dit kan je zowel op een tafel/toog neerzetten als in de hand nemen. Zeer gemakkelijk voor mobiel gebruik. Dit toestel en voetstuk kan je ook bij RestOcheck bestellen (richtprijs € 388 excl BTW)

• Ook Android tablets (Samsung, Asus, ...) kunnen gebruikt worden. We raden wel aan om een groot scherm te kopen (minstens 11 inch)

Een Laptop

• Tegenwoordig zijn er "Chromebooks": laptops die enkel en alleen op het internet kunnen. Aangezien je voor het reservatie platform enkel internet nodig hebt is dit een goed alternatief. Voordelen: goedkoop (vanaf € 250), typt iets gemakkelijker vanwege een echt toetsenbord (t.o.v scherm bij tablet), zeer licht. Nadelen: minder mobiel dan een tablet. Chromebooks kan je tegenwoordig kopen in elke multimedia zaak.

Als je een vaste plaats hebt waar gasten worden onthaald dan is een Chromebook vaak een goede optie.