Speciaal geval: op 0 gezette capaciteit terug open zetten

RestOcheck -

Het gebeurd soms dat een Restaurant Manager de capaciteit van een shift op 0 zet, en daarna terug wil open zetten.

Als je de capaciteit van een shift op 0 zet in de week weergave, dan zet je automatisch al de tijdslot capaciteiten ook op 0. Shiften waar de capaciteit manueel is veranderd herken je aan de oranje achtergrond.

Als je de capaciteit terug wil openzetten, dan mag je niet vergeten om ook de tijdslot capaciteiten terug open te stellen.

Doe hiervoor het volgende:

• Klik op de neerwaardse pijl onder de shift waar je iets wil veranderen
  • Verander zowel de shift capaciteit als de tijdslot capaciteiten
  • Sla wijzigingen op

LET er op dat de som van alle tijdslot capaciteiten groter of gelijk aan de shift capaciteiten moet zijn)

Bovenstaand voorbeeld is goed, want 50+50 > 72

Maar onderstaand voorbeeld is niet goed, want 30+30 < 72