Voorbereiding Reservatie platform: opleiding personeel

RestOcheck -

Als de instellingen zijn toegevoegd, de ontvangstprocedure is gedefinieerd, de nodige hardware beschikbaar is, en de toekomstige reservaties zijn overgezet, dan rest er nog 1 laatste voorbereiding: Het opleiden van het personeel.

Als u dit zelf wenst te doen, dan verwijzen we naar de artikels die staan onder de sectie Dagelijks gebruik onder Reserveringen

Als u hierbij hulp wil van een professionele trainer van RestOcheck, contacteer dan support@restocheck.com