Gasten Uitchecken (in Nu weergave)

RestOcheck -

Je ook aanduiden dat klanten vertrokken zijn door opnieuw op de incheckbox te duwen aan de rechterkant van een reservatie

Als je klikt op de aangevinkte checkbox van een reservatie kan je 3 verschillende zaken doen:

Check-In Annuleren
Dit gebruik je als je een fout hebt gemaakt bij het inchecken en deze actie ongedaan te maken.

Uitchecken
Zo heb je een goed overzicht van wie er nog in je zaak zit en wie al vertrokken is.

Uitchecken en capaciteit vrijzetten
Nu ga je nog een stap verder om bij het uitchecken de capaciteit terug vrij te geven zodat de vrijgekomen plaatsen tijdens dezelfde shift opnieuw (online) kunnen gereserveerd worden. Ook de tafels worden opnieuw (intern) vrijgegeven.